Individualni trening

PERSONALNII TRENING

Ovaj vid treninga je najbolji način da dođete do svog cilja, edukujete se i poboljšate svoje psihofizičke sposobnosti. Trener će biti maksimalno posvećen samo vama, i svojim programom vežbanja omogućiće da brže i lakše dođete do željenih rezultata. Svojom stručnošću i savetima učiniće da uvedete zdrav životni stil i fizičku aktivnost kao integralni deo svakodnevnog života.

REGULACIJA TELESNE MASE (MRŠAVLJENJE)

Program prilagođen klijentima koji nisu zadovoljni svojim izgledom, svojom telesnom kompozicijom, sa akcentom smanjenja telesne  mase i procenta masnih naslaga. Cilj je zatezanje, oblikovanje ili hipertrofija mišićne mase. Program sadrži dosta kardio vežbi, prilagođen je svakom klijentu i početnim mogućnostima, sa ciljem progresije. Napredak zavisi od osobe do osobe, od istrajnosti i samodiscipline kako u trenažnom procesu, tako i od režima ishrane.

SNAGA I MIŠIĆNA MASA

Program je prilagođen klijentima koji žele da povećaju svoju mišićnu masu i repetitivnu snagu. Program sadrži dosta intenzivne bazične vežbe sa povećanjem  opterećenja  i ciljem hipertrofije. Treninzi su vrlo sistematski  raščlanjeni po mišićnim partijama kako bi se mišići odmorili do sledećeg treninga. Vrlo je bitan balans između treninga, odmora i kvalitetnog režima ishrane.

KONDICIJA

Program prilagođen klijentima koji prevashodno žele da poboljšaju svoj aerobni kapacitet i aerobnu izdržljivost. Trening se sastoji sa radom na kardio trenažerima, raznim varijantama poligona i funkcionalnih vežbi. Pored kardio vežbi dosta su zastupljene vežbe za core, statičkih vežbi (izdržaji). Radi se baterija testova na samom početku vežbanja i nakon određenih ciklusa ponavljaju isti kako bi se video napredak klijenata.

REHABILITACIJA

Program je predviđen klijentima nakon povreda, oporavak nakon operativnih zahvata. Program se dozira i prilagođava u dogovoru sa lekarom koji vodi računa o traumatološkom stanju klijenta. Najčešće su i pripisane određene specifične vežbe od strane lekara, koje se moraju raditi i koje su prioritet. Drugi deo programa je prilagođen klijentu u zavisnosti od želje i mogućnosti  klijenata. Oporavak i kontrolu  pratimo zajedno sa lekarom, ujedno i konsultacije radi daljeg plana i programa.

ANTISTRES PROGRAM

Program je prilagođen klijentima koji su svakodnevno pod velikim stresom, velikim pritiskom, konstantno za računarom, u automobilu, obavljaju posao visokog rizika i odgovornosti. Pretežno klijenti koji nemaju velikih zahteva u smislu određenih programa, već  cilj da pobegnu  od svojih obaveza i iskoriste vežbanje kao idealan ventil za stres. Najčešće, ja kao trener, osmišljam program koji je za njih najbolji, a naravno da pored relaksacije ima i zdravstveno – vizuelnih  rezultata. Program sačinjen od kombinacije vežbanja na kardio trenažerima, kompleks vežbi oblikovanja i zatezanja, kao i kompleks vežbi strečinga, relaksacije, meditacije i masaže na kraju treninga.